Soudal 68A parkettaragasztó, 5 kg

Használatra kész diszperziós, oldószermentes parkettaragasztó, amely többféle parkettafajtához alkalmazható.
Lakossági felhasználóknak

Leírás

A 68A használatra kész diszperziós, oldószermentes parkettaragasztó, amely többféle parkettafajtához alkalmazható. Porózus és nem porózus alapfelületre, illetve erősen nedvszívó alapfelületre is ajánlott.
 
Jellemzők
  • Használatra kész
  • Könnyű eldolgozhatóság
  • Oldószermentes
  • Rendkívül erős ragasztó erő
  • Gyors száradás
  • Porózus és nem porózus alapfelületekhez
  • Kiadósság 800-1000 gramm/m2
Alkalmazások
Univerzális alkalmazhatóság, sok parkettafajtához felhasználható pl. laminált-, csaphornyos-, mozaik parkettákhoz és hajópadlókhoz is. Porózus és nem porózus alapfelületekhez egyaránt. Nem alkalmas egyes bükk és egzotikus keményfa parkettákhoz. Erős szívóhatású vagy porózus felületekhez, mint OSB vagy hajópadló ragasztásához is ajánlott. Vékony és vastag parkettához, de csak csaphornyos kivitelűekhez ( 6-8 mm).
 
Használata
Az alapfelületnek tisztának, száraznak, por- és zsírmentesnek kell lennie ill. távolítsuk el a laza részeket. Távolítsuk el mechanikailag az előző ragasztó réteget is. Hagyjuk akklimatizálódni a ragasztót felhordás előtt. A ragasztót 30 percen belül hordjuk el egy fogazott glettvassal. Ne vigyen több ragasztót a kívántnál, csak annyit, amennyit a nyitott idő alatt (30 perc) a parketta szoros egymás mellé elhelyezése megkíván. Közvetlenül a parketta lefektetése után, tömörítsük gumi kalapáccsal. A parketta terhelése ill. súlyozása lerövidíti a kötési időt és javítja az erős tapadást. 48 óra elteltével csiszolható és lakkozható a felület. A ragasztó maradványait friss állapotban tisztítsuk fel a parkettáról
 
Figyelem! Trópikus és egyéb kemény faanyagon foltot képezhet. Javasoljuk előzetes tesztragasztás elvégzését, vagy használja 69A oldószeres parkettaragasztónkat!
A kép csak illusztráció!
Címkék, kulcsszavak: ragasztó, parkettaragasztó
Szállítási feltételek
Széchenyi 2020 pályázat
 
Kosár
A kosár üres
Széchenyi 2020 pályázat
 
Felhasználó

Regisztráció

Soudal termékek
Mapei katalógusok
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
prenkerszerszam.hu
savallotartaly.hu