Soudal Clean All - tisztító spray, 300 ml

Többfunkciós, gyorsan száradó tisztító spray gépalkatrészekhez. Lehetővé teszi a pontos adagolást és a pontos befecskendezést.
Profi és lakossági felhasználóknak

A termék az alábbi kategóriákban található:

Soudal technikai aeroszolok

Leírás

Többfunkciós, gyorsan száradó tisztító spray gépalkatrészekhez. Lehetővé teszi a pontos adagolást és a pontos befecskendezést. A Genius fejnek köszönhetően nincs kifújt anyagfelesleg. Tisztít és zsírtalanít. A spray minden szögben alkalmazható (360°).
 
Jellemzők
  • Tisztít és zsírtalanít
  • Gyorsan szárad
  • Eltávolítja a friss ragasztó és tömítő anyag maradványokat
  • A spray bármilyen szögben használható (360°)
Alkalmazások
Mechanikai alkatrészek tisztítására alkalmas. Használható felületek előkészítésére is tömítőanyagok vagy ragasztók felvitele előtt. Meg nem kötött, felesleges MS polimer, poliuretán vagy szilikon tömítőanyagok, kátránymaradványok, zsír, viasz eltávolítására.
 
Használata
A flakont alaposan rázza fel, majd körülbelül 25 cm távolságból szórja. A Genius spray precíz kinyomást és szabályos szórást tesz lehetővé. A felületet mindig dörzsölje szárazra puha, tiszta törlőruhával, ugyanabban az irányban. Felhasználás előtt ellenőrizze, hogy kompatibilis-e a gumi alkatrészekkel és bevont vagy kezelt felületekkel. Használat után öblítse le.
 
A kép csak illusztráció!
Címkék, kulcsszavak: tisztító spray
Szállítási feltételek
Széchenyi 2020 pályázat
 
Kosár
A kosár üres
Széchenyi 2020 pályázat
 
Felhasználó

Regisztráció

Soudal termékek
Mapei katalógusok
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
prenkerszerszam.hu
savallotartaly.hu