Soudal Gipszkarton ragasztóhab Genius Gun fejjel, 750 ml

A gipszkarton ragasztóhab egy gyorskötésű poliuretán ragasztóhab, amely helyettesíti a hagyományos ragasztóhabarcsokat.
Lakossági felhasználóknak

Leírás

A gipszkarton ragasztóhab egy gyorskötésű poliuretán ragasztóhab, amely helyettesíti a hagyományos ragasztóhabarcsokat. Tökéletes megoldás gipszkarton ragasztására falhoz. Használatra kész, nem kell bekeverni, ezzel időt, energiát és pénzt takaríthat meg. A szabadalmaztatott Genius Gun® adapter segítségével könnyedén, egy kézzel használható. A visszazárható megoldásnak köszönhetően az első alkalmazást követően akár 6 héten belül újra felhasználható.
 
Jellemzők
  • Használatra kész
  • Gyors kőtés
  • 6 héten belül újrafelhasználható
  • Egykezes használat
Alkalmazások
Gipszkarton táblák ragasztása falra, de ugyancsak alkalmas szárazépítészeti megoldásokra kőzetgyapot, szigetelő táblák, tégla, beton, vakolat, fa, fém, alumínium, kő, kerámia, MDF, polisztirol, acél, cink, poliuretán, laminált, parafa és bútorlap anyagokon.
 
Használata
Viseljen védőszemüveget és védőkesztyűt. Biztosítsa a megfelelő szellőztetést. A felületek legyenek tiszták, portól és zsírtól mentesek. Permezetezze vízzel a felületet, ez növeli a tapadást és a kötés sebességét. Rázza fel alaposan a flakont 30 másodpercen keresztül. Ismételje meg alkalomszerűen a jobb kiadósság érdekében. Nyissa fel a kupakot és nyomja meg a ravaszt. Irányítsa a csőrt és adagolja a megfelelő mennyiségben. Hordja fel kb. 3 cm-re a szélektől és középen cikk-cakk formában. Várja meg szálképződést, melyet a hab kesztyűs kézzel történő megérintésével ellenőrizhet (kb. 4 perc). Határozottan nyomja a táblát a felületre és tartsa ott 30-60 másodpersen keresztül, súlytól függően. 1 óra után terhelhető.
A kép csak illusztráció!
Címkék, kulcsszavak: ragasztóhab
Szállítási feltételek
Széchenyi 2020 pályázat
 
Kosár
A kosár üres
Széchenyi 2020 pályázat
 
Felhasználó

Regisztráció

Soudal termékek
Mapei katalógusok
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.4 Ft
prenkerszerszam.hu
savallotartaly.hu