Héra Mészfesték Fresco 14L

Jó fedőképességű, fehér, matt, főként mész kötőanyagú falfesték. Kiváló páraáteresztő képességű, friss mész illatot árasztó bevonatot képez, mindemellett oldószer- és biocidmentes. Az oltott és érlelt mész hagyományos jó tulajdonságainak megtartása mellett a HÉRA mészfesték könnyebb felhordhatóságot és esztétikus megjelenést biztosít.

Egységár (darab):
Bruttó: 8.400 Ft
Nettó: 6.614 Ft
Cikkszám:
5996281078058
Márka:
Héra
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Héra Mészfesték freco

Leírás

Az alapfelület előkészítése:
A meszelni kívánt beltéri falfelület legyen szilárd, száraz és tiszta, tisztítsuk meg a rosszul tapadó részektől, portól, látható olaj- és zsírmaradékoktól vagy egyéb szennyeződésektől. Az újonnan felhordott vakolatokat festés előtt legalább 3-4 hétig hagyjuk száradni (20°C-on, 65%-os páratartalom mellett). A mészfestéknek megfelelő alap lehet valamennyi jó nedvszívó képességű ásványi-, új vagy régi mész- és mészcementes finom vakolat. Nem ajánljuk enyves festékkel lefestett felületre, olajfestékkel, lakkal, zománccal átfestett felületekre, illetve műanyagra és fára.

Új, vakolt vagy beton felületek:
Alapozáshoz a HÉRA falfix használatát javasoljuk a termékismertetőben leírt módon.

Új, gipsz tartalmú glettel előkészített felületek:
Alapozáshoz a DISZPERIT mélyalapozó használatát javasoljuk a termékismertetőben leírt módon.

Régi, már festett felületek:
Csak korábban is meszelt felületek festhetők. Nem hordható fel diszperziós vagy oldószeres kötőanyagú festékkel festett felületekre.

Penésszel fertőzött felületek:
A falpenésszel, ill. gombával fertőzött felületeket festés előtt feltétlenül tisztítsuk meg, és fertőtlenítsük HÉRA penészgátló lemosóval. A HÉRA mészfesték lúgos kémhatásánál fogva penészgátló hatású. A penészgátló hatás mindaddig tart, amig a lúgos kémhatás a felületen jelen van. Nagyobb mértékű penészfertőzés, vagy hosszabb idejűre tervezett felújítási ciklus esetében alkalmazzunk HÉRA penészgátló festéket.

Megjegyzés:
Az anyagszükséglet függ többek között a felhordás módjától és a felülettől. A megadott értékek csak tájékoztató jellegűek. Az anyagszükséglet pontos értékét adott esetben a bevonandó falfelületen kell meghatározni. A megfelelő tartósság és védelem eléréséhez a felületre szükséges a fentebb megadott anyagmennyiséget felhordani. Továbbá, a javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, és nem mentesítik a felhasználót az adott festendő felület vizsgálatától. A termék alkalmazási tulajdonságait nagymértékben befolyásolhatják a felhasználás körülményei és az alapfelület minősége. A javasolttól eltérő alkalmazásból, a festék szakmai ismeretek hiányából adódó hibákért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

A feldolgozás hőmérséklete:
Ne alkalmazzuk a terméket +5°C alatti hőmérsékleten, amin a levegő, az anyag és az alapfelület hőmérsékletére egyaránt értendő.

A terméket +5 és + 30 ℃ közötti fedett raktárban kell tárolni. Tűző naptól, fagytól védeni kell.

A kép csak illusztráció!

Kapcsolódó termékek

Szállítási feltételek
Széchenyi 2020 pályázat
 
Kosár
A kosár üres
Széchenyi 2020 pályázat
 
Felhasználó

Regisztráció

Soudal termékek
Mapei katalógusok
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.4 Ft
prenkerszerszam.hu
savallotartaly.hu