Soudal Multi spray, 400 ml

Magas minőségű, univerzálisan alkalmazható spray: rozsdaoldó és eltávolító, rozsda elleni védelem, zsírzó, olajozó, tisztító, kontakt spray.
Profi és lakossági felhasználóknak

A termék az alábbi kategóriákban található:

Soudal technikai aeroszolok

Leírás

Magas minőségű, univerzálisan alkalmazható spray 8-féle hatással: használható rozsdaoldóként és eltávolítóként, rozsda elleni védelemként, zsírzóként, olajozóként, tisztítóként. Víztaszító hatású, és kontakt sprayként is működik. A tisztítás után védőfilmbevonatot képez. A fémeket és műanyagokat nem támadja meg. A gumi anyagú alkatrészek élettartamát meghosszabbítja.
 
Jellemzők
  • Univerzális spray
  • 8-féle hatás
  • Használható fémeken, műanyagokon és gumikon
  • A spray bármilyen szögben használható (360°)
Alkalmazások
Univerzálisan használható termék, mely sok alkatrészen, például csavarokon, anyacsavarokon, mozgó alkatrészeken, tengelyeken, csuklókon, láncokon és kerti szerszámokon használható.
 
Használata
A felületeknek tisztának, zsírmentesnek és száraznak kell lennie. A dobozt használat előtt alaposan rázza fel. Körülbelül a tárgytól 20 cm távolságból szórja. Szükség szerint vigye fel. Az elektromos berendezéseket csak a termék elpárolgása után kapcsolja vissza. Ha rozsdaoldóként használja, várjon 5–10 percet.
 
A kép csak illusztráció!
Címkék, kulcsszavak: kenőanyag, univerzális spray
Szállítási feltételek
Széchenyi 2020 pályázat
 
Kosár
A kosár üres
Széchenyi 2020 pályázat
 
Felhasználó

Regisztráció

Soudal termékek
Mapei katalógusok
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
prenkerszerszam.hu
savallotartaly.hu