Soudal Soudafoam Gun Professional 60 téli pisztolyhab, 750 ml

Egykomponensű, használatra kész poliuretán hab. A hab kiválóan tapad szinte valamennyi építési felülethez.
Profi és lakossági felhasználóknak

Leírás

Egykomponensű, használatra kész poliuretán hab. A hab kiválóan tapad szinte valamennyi építési felülethez. Magas hő- és hangszigetelő érték, kiváló szerkezet és rendkívül jó stabilitás jellemzi. CFC gáz mentes ezért ártalmatlan az ózonrétegre. A különleges „téli” változata lehetővé teszi a fagyban való használatot (-10 °C-ig). HCFC mentes és CFC mentes hajtógázt tartalmaz, így nem ártalmas az ózonrétegre. A Duravalve szelepnek köszönhetően optimális kiadósságú marad a teljes szavatosság alatt, még akkor is amikor fektetve szállítják.
 
Jellemzők
  • Kiváló stabilitás (nem zsugorodik, nincs utótágulás)
  • Kiváló kitöltő képesség
  • Fagyban is használható -10 °C-ig
  • Kiváló tapadás szinte minden felületen (kivéve PE, PP, PTFE)
  • Magas hang- és hőszigetelő képesség
  • Nem UV álló
  • Freon mentes (nem károsítja az ózon réteget)
Alkalmazások
Nyílászárók beépítésére és tömítésére (PVC, fa és alumínium). Üregek és csőáttörések kitöltésére, tömítésére. Tömítés tető és épületszerkezeteknél egyaránt. Hűtés- és fűtéstechnikában a szigeteléshez hangszigetelő rétegként.
 
Használata
Alaposan rázza fel a flakont kb. 20 másodpercen keresztül. Illessze a pisztolyt a flakonra. A felület legyen zsír- és pormentes. Nedvesítse meg a felületet vízpermetezővel használat előtt. Nem szokványos felületek esetén javasolt tapadási próba végzése. Töltse fel a hézagot kb. 65%-ig, a hab tágulni fog. Használat közben alkalmanként ismét rázza fel a flakont. Amennyiben több rétegben hordja fel a habot, nedvesítse meg vízpermettel az egyes rétegek között. A friss hab eltávolítható Purhab eltávolítóval, kötés után csak mechanikusan.
A kép csak illusztráció!
Címkék, kulcsszavak: purhab, pisztolyhab
Szállítási feltételek
Széchenyi 2020 pályázat
 
Kosár
A kosár üres
Széchenyi 2020 pályázat
 
Felhasználó

Regisztráció

Soudal termékek
Mapei katalógusok
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
prenkerszerszam.hu
savallotartaly.hu