Trinát Magasfényű zománc

Magasfényű, fehér vagy színes oldószeres zománcfesték fa- és fémfelületekre
  • Kül- és beltérre
  • Fémre és fára
 
 
Egységár (darab):
Bruttó: 5.590 Ft-tól
Nettó: 4.402 Ft-tól
Márka:
Trinát
Kosárba tesz

Leírás

Trinát magasfényű zománc

Kül- és beltéri fa- és fémfelületek, általánosan használt, gyorsan száradó, kiválóan terülő, kemény bevonata.

Alkalmazási terület: Alapozott kül- és beltéri fafelületek (bútorok, nyílászárók stb.), továbbá kül- és beltéri fémszerkezetek (kerítés, csövek stb.) átvonó festésére használható. Bevonata az időjárás behatásainak tartósan ellenáll, fényességét, színét megőrzi. Könnyen ecsetelhető.

Felhasználási mód: Az új, légszáraz fából, forgácslapból, ill. farostlemezből készült faszerkezetek, nyílászárók, bútorok stb. felületét csiszolás és portalanítás után félolaj, vagy lenolajkence beeresztő és pórustömítővel kell kezelni. Kültéri alkalmazás, vagy nedvességnek kitett felületeknél Lazurán Univerzális faanyag védőszerrel, vagy Lazurán Oldószermentes faanyag védőszerrel kell beereszteni. A fafelület megmaradt szívóképességét félolajjal, vagy lenolajkencével kell pórustömíteni. A mélyedéseket Diszperziós Mélyedéstapasszal, Unikitt mestertapasszal, vagy Trinát Mestertapasszal, kell kiegyenlíteni.

Vas- és acélfelületeket oxidmentesítés és zsírtalanítás után Trinát korróziógátló alapozóval kell bevonni. A mélyedéseket Trinát Mestertapasszal kell kiegyenlíteni.

Az előzőekben felsorolt műveletek után hordják fel a portalanított fafelületre a Trinát Mesteralapozót, vagy a Trinát univerzális alapozót (fémfelületeknél közbenső rétegként), egy vagy két rétegben. Az alapozott, szükség szerint megcsiszolt és portalanított felületre egy vagy két rétegben ecsetelik, hengerezik, megfelelő berendezéssel szórják fel a Trinát magasfényű zománcfestéket.

Felújító jellegű munkáknál, olajfestékkel, olajműgyanta alapú zománccal bevont ép, sértetlen bevonatok csiszolást, zsírtalanítást és portalanítást követően a termékkel átvonhatók. A hibák kijavítását a fent leírt anyagokkal (Diszperziós Mélyedéstapasz, Unikitt mestertapasz, Trinát Mestertapasz, Trinát univerzális alapozó vagy Trinát Mesteralapozó) lehet elvégezni. Használat előtt alaposan felkeverjük.

Higíthatóság: Lakkbenzin, a termék felhasználásra kész!
Kiadósság: 15 m2 / L (függ a színtől, a felhordási módtól és a bevonandó felülettől)
Felhasználási idő: 4 év (5-25 °C hőmérsékleten tárolva)
Száradási idő: porszáraz: 5 óra, száraz: 24 óra
A kép csak illusztráció!

Trinát Magasfényű zománc
Termékváltozatok

Szállítási feltételek
Széchenyi 2020 pályázat
 
Kosár
A kosár üres
Széchenyi 2020 pályázat
 
Felhasználó

Regisztráció

Soudal termékek
Mapei katalógusok
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
prenkerszerszam.hu
savallotartaly.hu