Rockwool

Rockwool kőzetgyapot
Miért érdemes a ROCKWOOL hőszigetelést választani?

A ROCKWOOL szigetelőtermékek - természetesen a tetők hőszigetelésre gyártott kőzetgyapot lemezek is - kifejezetten a felhasználási területre optimalizálva készülnek. Szakértőink, képviselőink készségesen segítenek termékeink alkalmazásával kapcsolatos kérdések megválaszolásában.

A különféle méretben és vastagságban kapható kőzetgyapot termékeink rendkívül tartósak, továbbá alak- és mérettartóak - élettartamuk megegyezik az épület egész élettartamával.

Ipari csarnokok részére kialakított lapostetős termékkínálatunkban egyedülállóan megtalálhatóak a kétrétegű, inhomogén, magas pontszerű terhelhetőséggel rendelkező szigetelő lemezeink, melyeket a pangóvizek kialkulásának elkerülése érdekében, szintén kőzetgyapotból kialkított lejtéskorrekciós rendszerrel egészítünk ki. Családi házak padlástereihez ajánlott kőzetgyapot szigetelőanyagaink alkalmasak mind a szafufák feletti, közötti és alatti szigeteléshez, de továbbmenve a padlásfödémek szigetelése is megoldható erre a célra kifejlesztett termékeinkkel.

A kőzetgyapot szigetelés előnyei:

Kitűnő hőszigetelő képesség

A kőzetgyapot hőszigetelő képességét a kőzetszálak között található természetes szigetelőanyag, a levegő biztosítja A ROCKWOOL kőzetgyapot finom szálszerkezetének és viszonylag magas testsűrűségének köszönhetően a szálak közötti levegő megközelítőleg nyugalomban van.

Kiváló hangszigetelés

A kőzetgyapot, nyitott szálszerkezete révén, a hanghullámokat nagymértékben elnyeli. A hang, mint a levegő mechanikai rezgésének energiája a kőzetgyapot szálak közé érve az azokon fellépő súrlódás következtében hővé alakul.

Fenntarthatóság

A kőzetgyapot maga a fenntarthatóság. Élettartama alatt az előállításához szükséges energiamennyiság többszázszorosát takarítja meg.

Tűzvédelem

Mivel a kőzetgyapot éghetetlen anyag, a csupasz ROCKWOOL kőzetgyapot termékek tűzvédelmi szempontból a legkedvezőbb, A1 neméghetőségi besorolást kapták, tűzvédelmi szempontból a beépíthetőségüket nem korlátozzák.

Tartós megoldás

Mivel akárcsak a bazaltkő nem zsugorodik az élettartama során, nem esik össze, nincs hőmozgása, nem keletkeznek az illesztések mentén vonalmenti hőhidak, ahol a szigetelés hatékonyságát rontó módon „áthúzhat” a hideg vagy kiszökhet a meleg.

Energiahatékonyság

A kőzetgyapot szigetelés minimalizálja az épületek hőveszteségét, ezzel csökkenti a fűtéshez szükséges energiamennyiséget. Emiatt alacsonyan tartja az energiafelhasználást és a fűtésszámlákat is egyben.

Széchenyi 2020 pályázat
 
Kosár
A kosár üres
Széchenyi 2020 pályázat
 
Felhasználó

Regisztráció

Soudal termékek
Mapei katalógusok
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 390.95 Ft
prenkerszerszam.hu
savallotartaly.hu